Het Belgisch frietenboek

Het Belgisch frietenboek

1. Schil de aardappelen net voor gebruik, ze zitten vol vitamines en zijn mooi van kleur. 2. Snij deze in gelijkvormige staafjes. Bak ze tot ze zacht zijn (190°C.) 3. Leg de friet in een kom bekleed met keukenrol, dit neemt het overtollige vet weg. 4. Bak de friet een tweede maal, nu aan 200°C. 5. Haal de goudbruine friet uit de olie, nogmaals opschudden en opdienen. Eet smakelijk!

Auteur | Ilegems Paul
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Reizen

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789079048427
Boekomslag voor ISBN: 9789067713252
Boekomslag voor ISBN: 9789033445422
Boekomslag voor ISBN: 9789062492503
Boekomslag voor ISBN: 9789059320529
Boekomslag voor ISBN: 9789031708789


Boekn ©