Maak De Perfecte

Maak De Perfecte

Perfect koken is niet moeilijk, je moet alleen even weten hoe het moet. En dan vergeet je het nooit meer. Hoe maak je de lekkerste gerechten nóg lekkerder? Gordon Ramsay’s chef-kok Marcus Wareing (restaurant Petrus) onthult de ultieme truc: de ‘key to perfection’. Meer dan 80 populaire gerechten die iedereen wel wil perfectioneren. Van de perfecte uiensoep, vlees en kip uit de oven, aardappelpuree en –variaties tot de ultieme risotto couscous, brownies en talloze andere gerechten. Marcus Wareing is chef-kok in twee restaurants van Gordon Ramsay: Pétrus en The Savoy Grill in Londen. Thuis leert hij zijn twee zoontjes hoe leuk en lekker koken is.

Auteur | Marcus Wareing
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9780008460969
Boekomslag voor ISBN: 9780008184476
Boekomslag voor ISBN: 9789086900022
Boekomslag voor ISBN: 9780008242732
Boekomslag voor ISBN: 9789045204383
Boekomslag voor ISBN: 9780307957061


Boekn ©