De Vegetarische Optie
Na een succesvolle carrière als chef-kok in Londen heeft Simon Hopkinson zich helemaal overgege- ven aan zijn passie: schrijven. Hij heeft meerdere inspirerende boeken op zijn naam staan, waaronder Roast chicken and other stories, dat door zijn vakgenoten werd verkozen tot het nuttigste kookboek aller tijden. De vegetarische optie Een dagje zonder vlees Oorspronkelijke titel: The vegetarian option Auteur: Simon Hopkinson Prijs: _ 24,95 Formaat: 18,7 × 24,8 cm Illustraties: fullcolour- en zwart-witfoto's Uitvoering: papieren band Omvang: 224 pagina's Verschijningsdatum: februari 2010 NUR 440 ISBN 978 90 6611 510 1 De vegetarische optie is een kookboek boordevol gerechten zonder vlees of vis - voor wie eens een dagje zonder wil. Simon Hopkinson laat zien dat je met goede, seizoensgebon- den ingrediënten en de juiste smaakcombinaties, zulke heerlijke smaken op je bord terugvindt dat je dat stukje vlees of vis helemaal niet mist! Het boek is op originele wijze ingedeeld: ieder hoofdstuk beschrijft twee ingrediënten die een natuurlijke affiniteit met elkaar hebben - broccoli en bloemkool, tomaat en olijfolie, aubergine en paprika. Een dagje zonder vlees is in! Ongeveer 40% van alle Nederlanders eet af en toe geen vlees 135 bijzondere, eenvoudige en seizoensgebonden recepten Prachtig geschreven door een van de beste food writers van Engeland Niet alleen groenten spelen een hoofdrol, ook pasta, granen en peulvruchten, eieren, fruit, noten en knabbels komen uitgebreid aan bod Extra: een hoofdstuk over cocktails Schitterend vormgegeven met fotogra? e in zowel kleur als zwart-wit. Om bij te watertanden! Tevens een prachtige aanvulling in de boekenkast van elke vegetariër PROMOTIE Publicaties in (culinaire) glossy's Het ideale kookboek voor de parttime- vegetariër
Auteur | | Simon Hopkinson |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |