Groente Voor Uw Gezondheid
Libelle Reportageredactrice Kristien: ”Als ik kook, heb
ik ten minste drie soorten groente voor mijn neus
liggen. Ik stoom, wok, sauteer, blancheer, frituur,
smoor, gril, bak, rooster, stoof en kook, want elke
bereidingstechniek levert andere smaken en texturen
op. Dit boek past dan ook perfect bij mijn
manier van koken. In de maar liefst 240 recepten
spelen groenten de hoofdrol. Vernieuwend vind ik
vooral de groentedesserts (wat dacht u van chocoladetaart
met tomatensap of een pudding van
zoete aardappelen?) en de uitgebreide info over
de voordelen van groente. Een boek voor alle
soorten eters - want ja, er staan ook vlees- en
visgerechten in - en koks van elk niveau!”
ik ten minste drie soorten groente voor mijn neus
liggen. Ik stoom, wok, sauteer, blancheer, frituur,
smoor, gril, bak, rooster, stoof en kook, want elke
bereidingstechniek levert andere smaken en texturen
op. Dit boek past dan ook perfect bij mijn
manier van koken. In de maar liefst 240 recepten
spelen groenten de hoofdrol. Vernieuwend vind ik
vooral de groentedesserts (wat dacht u van chocoladetaart
met tomatensap of een pudding van
zoete aardappelen?) en de uitgebreide info over
de voordelen van groente. Een boek voor alle
soorten eters - want ja, er staan ook vlees- en
visgerechten in - en koks van elk niveau!”
Auteur | | Onbekend |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |