Koken Met De Vijf Tibetanen

Koken Met De Vijf Tibetanen

Geïnspireerd door de in Fontein der Jeugd door Peter Kelder beschreven voedingssuggesties, de beginselen van een 'harmonische voeding' en de Ayurveda bieden de gourmetkoks Weise en Frederiksen vele praktische tips voor een gezonde, harmonische en smakelijke voeding.

De 144 heerlijke gerechten uit Koken met 'De Vijf Tibetanen' zijn samengesteld, uit natuurlijke ingrediënten en eenvoudig te bereiden. Er vanuit gaande dat gezond eten ook lekker moet zijn, zijn alle maaltijden en desserts een streling voor oog en mond. Volgens vele enthousiaste fijnproevers zijn de auteurs zeer goed in deze opzet geslaagd.

Koken met 'De Vijf Tibetanen' is geen algemeen kookboek, Doch één van de vele handleidingen voor een nieuw 'wonderdieet', maar een doelgerichte en trefzekere gids op de weg naar een gezonder, langer en vooral vitaler leven.

Auteur | Devanando Otfried Weise
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Religie, Spiritualiteit & Filosofie

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789462031968
Boekomslag voor ISBN: 9789060305423
Boekomslag voor ISBN: 9789063782399
Boekomslag voor ISBN: 9789492624000
Boekomslag voor ISBN: 9780987070333


Boekn ©