De Argentijnse keuken

De Argentijnse keuken

Argentinië, het op één na grootste land van Zuld-Amerlka, strekt zich uit over een enorm gebied. De grote variatie In klimaat en landschap zorgt voor een rijk aanbod van natuurlijke produkten.
Dit, te zamen met de invloed van bijna 500 jaar Spaanse koloniale geschiedenis, vormt de basis van de Argentijnse keuken.
In dit boekje vindt u een verzameling recepten uit werkelijk alle delen van het land, waaronder vele recepten met het beroemde Argentijnse rundvlees. Denk maar eens aan de heerlijke stoofschotels (de 'pucheros') en de barbecues (de ’parrllladas').
In deze praktische handleiding van de Argentijnse kookkunst vindt u ongetwijfeld lets van uw gading.

Auteur | Jan Morgan
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789043901567
Boekomslag voor ISBN: 9789061128298
Boekomslag voor ISBN: 9780292745483
Boekomslag voor ISBN: 9781908991379
Boekomslag voor ISBN: 9789055945023
Boekomslag voor ISBN: 9789045016290


Boekn ©