Nieuwste recepten van Troisgros
De naam Troisgros behoeft geen nadere introductie. Na het overlijden van Jean Troisgros in 1983 zwaaien zijn broer Pierre en diens zoon Michel Troisgros de scepter over de keuken van hun befaamde restaurant in Roanne, dat zowel door de Michelin als de Gault Millau met de allerhoogste cijfers wordt gewaardeerd.
Nadat de broers Troisgros eerder in 1977 hun keukengeheimen openbaarden hebben thans vader en zoon gezamenlijk een kookboek geschreven waarin ze hun nieuwste recepten prijsgeven. Beide Troisgros laten u in dit boek zien hoe u de allerverfijndste Franse gerechten zelf klaar kunt maken. Een overzichtelijk kookboek met beslist toegankelijke recepten, voor u geschreven door twee van de beste koks ter wereld.
Nadat de broers Troisgros eerder in 1977 hun keukengeheimen openbaarden hebben thans vader en zoon gezamenlijk een kookboek geschreven waarin ze hun nieuwste recepten prijsgeven. Beide Troisgros laten u in dit boek zien hoe u de allerverfijndste Franse gerechten zelf klaar kunt maken. Een overzichtelijk kookboek met beslist toegankelijke recepten, voor u geschreven door twee van de beste koks ter wereld.
Auteur | | Troisgros |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |