Alles over koken met kruiden

Alles over koken met kruiden

De inleiding van dit boekje neemt twintig pagina's in beslag en handelt over kruiden en hun gebruiksmogelijkheden. De recepten zijn traditioneel gerangschikt (voor-, hoofd-, na-, bijgerechten) en kort van aard. Ze zijn 'niet' stap-voor-stap opgebouwd en bereidingstijd en calorieën worden niet vermeld. De gerechten zijn internationaal van karakter en tonen niet origineel; bekende gerechten zoals guacamole of Gravad lay worden o.a. behandeld. De gebruikte kruiden zijn verkrijgbaar in gespecialiseerde winkels; de overige ingrediënten in een goede supermarkt. Het boek zou aantrekkelijker zijn met illustraties en mogelijke serveertips of een inleidend praatje bij een recept.

Auteur | Sprengers
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789460541001
Boekomslag voor ISBN: 9783895084867
Boekomslag voor ISBN: 9789044761061
Boekomslag voor ISBN: 9789026930072
Boekomslag voor ISBN: 9789024365449
Boekomslag voor ISBN: 9789090206868


Boekn ©