Asperges
ASPERGES, J.Piotraschke
Elk voorjaar wanneer de dagen lichter en warmer worden, begint het seizoen vas het grote genieten; de aspergetijd. Ongeveer zeven weken lang kloppen harten van fijnproevers sneller bij het zien van de roomwitte.lentegroene en zacht violetstengels. Geen groente kan zo veelzijdig worden gebruikt in de keuken als aspreges. Met smaalvolle creaties uit zowel de westerse als de oosterse wereld huldigt dit kookboek deze voortreffelijke voorjaarsgroente. De bijzondere recepten overtuigen zelfs puristen die zweren bij klassieke asperges met boter, ham en ei. Een frisse vormgeving en de bijzondere fraaie fotografie vormen een lust voor het oog en inspireren de liefhebbers tot het creƫren van spannende combinaties.
Elk voorjaar wanneer de dagen lichter en warmer worden, begint het seizoen vas het grote genieten; de aspergetijd. Ongeveer zeven weken lang kloppen harten van fijnproevers sneller bij het zien van de roomwitte.lentegroene en zacht violetstengels. Geen groente kan zo veelzijdig worden gebruikt in de keuken als aspreges. Met smaalvolle creaties uit zowel de westerse als de oosterse wereld huldigt dit kookboek deze voortreffelijke voorjaarsgroente. De bijzondere recepten overtuigen zelfs puristen die zweren bij klassieke asperges met boter, ham en ei. Een frisse vormgeving en de bijzondere fraaie fotografie vormen een lust voor het oog en inspireren de liefhebbers tot het creƫren van spannende combinaties.
Auteur | | J. Piotrascheke |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |