Verandering van spijs

Verandering van spijs

Een laurierblaadje, peper, een kruidnalge, wat nootmuskaat, een kaneelstokje: iedereen die kookt weet dat kruiden juist dé smaak geven die een gerecht zo bijzonder en karakteristiek maakt. Deze wetenschap wordt gedeeld over de hele wereld. Het geheim van de vele verschillende kookculturen schuilt daarom in een juiste dosering en toepassing van kruiden. Auteur Troth Wells raakte gefascineerd door de betekenis en invloed van 'specerijen', die tenslotte zelfs de loop van de geschiedenis sterk hebben beïnvloed. Voor Verandering van Spijs maakte zij een keuze van meer dan 1OO pittige en kruidige gerechten uit Afrika, Azië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. Dit boek is daarmee de ideale uitdaging om zelf, in de stijl van rijke kooktradities, wat meer pit in de keuken te brengen.


Auteur | Troth Wells
Taal | Nederlands
Type | Onbekende bindwijze
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789053455784
Boekomslag voor ISBN: 9789045036144


Boekn ©