85 recepten indische en chinese keuken

85 recepten indische en chinese keuken

Recepten gesorteerd op hoofdingrediënt: groentes (w.o. sambals en sajoers), vlees, kip, vis-garnalen, mie en tahoe, eieren en enkele recepten voor bijgerechten. In het voorwoord kort welke kruiden nodig zijn. Aan hete einde menusuggesties, een verklarende lijst voor Indonesische en Chinese woorden en een alfabetisch register. Deze recepten zijn heel bruikbaar voor hen die van jongs af aan vertrouwd zijn met het klaarmaken van Indonesische gerechten, zodat ze als geheugensteuntje dienst kunnen doen.

Voor mensen met een Indische achtergrond een aardig kookboek, al is de receptuur niet aan de hedendaagse opvattingenr aangepast. De tekeningen ondersteunen de sfeer. Stevige uitgave.

Auteur | Furrer
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789060577653
Boekomslag voor ISBN: 9789060571200
Boekomslag voor ISBN: 9789463540742
Boekomslag voor ISBN: 9789038812274
Boekomslag voor ISBN: 9789082745283
Boekomslag voor ISBN: 9789026140013


Boekn ©