85 recepten indische en chinese keuken
Recepten gesorteerd op hoofdingrediënt: groentes (w.o. sambals en sajoers), vlees, kip, vis-garnalen, mie en tahoe, eieren en enkele recepten voor bijgerechten. In het voorwoord kort welke kruiden nodig zijn. Aan hete einde menusuggesties, een verklarende lijst voor Indonesische en Chinese woorden en een alfabetisch register. Deze recepten zijn heel bruikbaar voor hen die van jongs af aan vertrouwd zijn met het klaarmaken van Indonesische gerechten, zodat ze als geheugensteuntje dienst kunnen doen.
Voor mensen met een Indische achtergrond een aardig kookboek, al is de receptuur niet aan de hedendaagse opvattingenr aangepast. De tekeningen ondersteunen de sfeer. Stevige uitgave.
Voor mensen met een Indische achtergrond een aardig kookboek, al is de receptuur niet aan de hedendaagse opvattingenr aangepast. De tekeningen ondersteunen de sfeer. Stevige uitgave.
Auteur | | Furrer |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |