Promotie praktijk en loopbaan 1 Koken en keuken Werkboek

Promotie praktijk en loopbaan 1 Koken en keuken Werkboek

Met dit werkboek leren de leerlingen aan de hand van het model Denken-doen-nakijken over koken en wat er verder moet gebeuren in de keuken. Bij het thema Koken leren ze gerechten maken: van een omelet bakken tot slagroom kloppen. De recepten staan op de werkkaarten. Bij het thema Keuken leren ze afwassen en de keuken schoonmaken. Het werkboek kan gebruikt worden tijdens de praktijkles en de sectororiƫntatie of ingepast worden bij de avo-lessen. Het boek wordt afgesloten met een Uitdaging, ofwel een integratieve opdracht. De (vak)woorden worden behandeld in het bijbehorende Werkboek woordenschat Zorg & Welzijn, Koken en keuken (onderdeel van de leerlijn Nederlands). De bijbehorende werkkaarten maken deel uit van de Werkkaartenset 1 - Praktijk en Loopbaan.

Auteur | Frank Kramer
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Mens & Maatschappij

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9780316439565
Boekomslag voor ISBN: 9789031503148
Boekomslag voor ISBN: 9789060533796
Boekomslag voor ISBN: 9789054951490
Boekomslag voor ISBN: 9789002252839


Boekn ©