Het Heerlijke noorden
Hoe heerlijk is het Noorden? Waar koop je de beste droge worst of de smedigste kaas? Wie brouwt het lekkerste speciaal-bier of maakt de mooiste Oranjekoek? Welke -restaurants behoren tot de culinaire top of bieden een -genoeglijke avond? Wie levert de beste zee- of snoekbaars? Hoeveel Beerenburgers mag je drinken als je toch veilig je skûtsje in de haven wilt brengen?
Het Heerlijke Noorden is een onmisbare culinaire reisgids voor de drie noordelijke provincies. Provincies die rijk zijn aan traditie en nog rijker aan smaak. Het boek is een uitdrukkelijke uitnodiging aan anderen om die rijkdom te ontdekken.
Jacques Hermus reist, eet, drinkt en schrijft zich al bijna twintig jaar door Friesland, Groningen en Drenthe. Van het rustige Vlieland tot de stomende studentenstad Groningen, van de Drentse dreven tot de Friese wateren en Alvestêde en alles daartussen, overal zoekt hij naar de lekkerste adressen.
Het Heerlijke Noorden is een onmisbare culinaire reisgids voor de drie noordelijke provincies. Provincies die rijk zijn aan traditie en nog rijker aan smaak. Het boek is een uitdrukkelijke uitnodiging aan anderen om die rijkdom te ontdekken.
Jacques Hermus reist, eet, drinkt en schrijft zich al bijna twintig jaar door Friesland, Groningen en Drenthe. Van het rustige Vlieland tot de stomende studentenstad Groningen, van de Drentse dreven tot de Friese wateren en Alvestêde en alles daartussen, overal zoekt hij naar de lekkerste adressen.
Auteur | | Jacques Hermus |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |