The Palomar

The Palomar

In dit kookboek zijn ruim 100 gerechten uit het moderne Jeruzalem verzameld, geïnspireerd door de rijke culturen van Zuid-Spanje, Noord-Afrika en de Levant. De recepten brengen niet alleen de intense, uitnodigende smaken uit de keuken van The Palomar tot leven, ze zijn ook makkelijk, snel en met plezier te bereiden. Van labneh, zalmtartaar en coquillecarpaccio tot falafel, baba ganoush en buikspek met ras el hanout en Israëlische couscous; dit boek bevat alle smaken die de keuken van Jeruzalem zo populair maken. The Palomar opende zijn deuren in de zomer van 2014 in Londen en werd meteen met lovende kritieken overladen. Iedereen die in het intieme restaurant met 34 couverts komt eten wordt overweldigd door de smaken, kleuren en geuren van het eten. De gerechten zijn geïnspireerd op familietradities, invloeden, ontmoetingen en reisbestemmingen.

Auteur | Tomer Amedi
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789059568433
Boekomslag voor ISBN: 9789038803548
Boekomslag voor ISBN: 9781579656829
Boekomslag voor ISBN: 9789048312580
Boekomslag voor ISBN: 9789059564664


Boekn ©