Een nieuwe manier van koken

Een nieuwe manier van koken

We willen allemaal lekker én verantwoord eten. Minder vlees, gevarieerd, gezond maar vooral ook niet te duur. Daarbij willen we na een drukke dag graag snel klaar zijn in de keuken en vlot aan tafel schuiven. En dan moet het natuurlijk ook nog eens goed smaken!

In 'Een nieuwe manier van koken' combineert Anna Jones al deze wensen. De snelle recepten vragen weinig voorbereiding, de ingrediënten zijn puur en het resultaat is heerlijk. Daarnaast geeft Anna ook tips voor een goed begin van de dag en legt ze uit welke ingrediënten er niet mogen ontbreken in de voorraadkast. Kook op de manier van Anna Jones en geniet van het eten en de levensstijl die erbij hoort.


Anna Jones is kok, kookboekenauteur en foodstyliste en levert culinaire bijdragen aan diverse Britse kranten en tijdschriften. Ze leerde het vak in de restaurantkeuken van Fifteen in Londen onder het toeziend oog van Jamie Oliver, en ze werkte met geliefde chefs als Antonio Carluccio, Yotam Ottolenghi, Merry Berry en Stevie Parle. 'Een nieuwe manier van koken' is haar tweede boek.


Auteur | Anna Jones
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789464040432
Boekomslag voor ISBN: 9789059565371
Boekomslag voor ISBN: 9789059568525
Boekomslag voor ISBN: 9789059563537
Boekomslag voor ISBN: 9789464043082
Boekomslag voor ISBN: 9780008124496


Boekn ©