Paard

Paard

Al tijdenlang doet de fraudezaak rondom paardenvlees elke dag nieuw stof opwaaien - en het einde is nog niet in zicht. Maar het eten van paardenvlees kent ook veel voordelen. Paardenvlees steekt qua voedingswaarde met kop en schouders boven andere vleessoorten uit. En het is ook nog eens heel mager.
De Italianen zijn dol op paardenvlees; bij inwoners van een klein Polynesisch eiland is het een onovertroffen delicatesse en een Engelsman met honger zegt: 'I could eat a horse'. Maar dat doet hij dan weer niet.
Waarom? Dat leest u in dit boekje. Geniet van de gastronomische ontdekkingsreis met de recepten en wijntips van culinair expert Onno Kleyn en de vele wetenswaardigheden rondom het paard, opgetekend door journaliste Karin Amstutz.

Auteur | Karin Amstutz
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9781118638224
Boekomslag voor ISBN: 9789060193730
Boekomslag voor ISBN: 9781851451494
Boekomslag voor ISBN: 9789047520436
Boekomslag voor ISBN: 9789401423175


Boekn ©