Sauzen

Sauzen

Sauzen
Zoet & hartig
Michel Roux
Het nieuwe standaardwerk met ruim 200 recepten
- Gelauwerde chef Michel Roux wordt gezien als een van de meesters op het gebied van sauzen
- Dit boek is een moderne herwerking van Roux' bekroonde standaardwerk van tien jaar terug (ruim 300.000 ex. verkocht)
- Met meer dan 200 creatieve en uiteenlopende recepten die bij alle soorten gerechten passen
- Duidelijk beschreven technieken en vele instructieve foto's
'Ik heb koken, met al zijn verschillende disciplines, altijd vergeleken met een geweldige, honderd jaar oude boom. Machtig, vol leven en zich in alle richtingen uitstrekkend, waarbij het sap uit de stam voeding biedt aan al zijn takken. Als een van de vele wortels van de boom, helemaal bovenaan - of eigenlijk onderaan - bij de allerbelangrijkste, zul je ongetwijfeld sauzen vinden.'
Michel Roux
Michel Roux behaalde drie Michelinsterren en ontving vele onderscheidingen. Hij verschijnt regelmatig op de tv en schreef verschillende succesvolle boeken, waaronder het Ei en Taarten, soezen, pasteien.

Auteur | Michel Roux
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789059565012
Boekomslag voor ISBN: 9789059564923
Boekomslag voor ISBN: 9789461432636
Boekomslag voor ISBN: 9780847819706
Boekomslag voor ISBN: 9781787134744
Boekomslag voor ISBN: 9789059562738


Boekn ©