Koken voor kleine sterren
De originele recepten in dit boek zijn van de hand van topkok Ron Blaauw en Julius Jaspers. Die combinatie staat garant voor inspirerende recepten die toch laagdrempelig zijn en geschikt voor elk moment van de week. Het boek is ingedeeld volgens verschillende themas van het voorbereiden van een picknick en het opzetten van een moestuin tot een kerstmaaltijd voor het hele gezin.
Volkskrantjournalist Wim de Jong interviewde een aantal bekende en minder bekende ouders, waaronder Paul de Leeuw, chef-kok Maria Uva en kinderarts Herman van Tinteren. De interviews geven een kijkje in de keuken van ouders die elk op hun eigen manier een bijzondere band met eten hebben. De sfeervolle fotos van Alain Caron brengen het boek tot leven.
Volkskrantjournalist Wim de Jong interviewde een aantal bekende en minder bekende ouders, waaronder Paul de Leeuw, chef-kok Maria Uva en kinderarts Herman van Tinteren. De interviews geven een kijkje in de keuken van ouders die elk op hun eigen manier een bijzondere band met eten hebben. De sfeervolle fotos van Alain Caron brengen het boek tot leven.
Auteur | | R. Blaauw |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |