Pizarro

Pizarro

Wie aan Spaanse ingrediënten denkt, roept meteen een aantal van de beste producten ter wereld op: extra vergine olijfolie, sappige tomaten, pittige chorizo, ibéricoham, verse vis, schaal- en schelpdieren, manchegokaas, piquillopaprika's en verrukkelijke wijnen. In dit boek leidt de Spaans-Britse kok José Pizarro de lezer met deze en talloze andere buitengewone ingrediënten door de seizoenen en geeft de heerlijkste recepten. De gerechten die zijn moeder vroeger voor hem maakte en de combinaties die hij in de keuken van restaurant Brindisa perfectioneerde, zijn allemaal eenvoudig van samenstelling en gemakkelijk te maken.

Auteur | José Pizarro
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9781784884475
Boekomslag voor ISBN: 9789021551876
Boekomslag voor ISBN: 9781784886325
Boekomslag voor ISBN: 9781784882884
Boekomslag voor ISBN: 9789059560451


Boekn ©