Kleine Hapjes, Grote Smaken
Het eten van kleine gerechtjes is helemaal van nu. Of het nu sushi, tapas of mezze zijn, kleine hapjes zijn de ideale manier om van veel verschillende gerechtjes te genieten, vol uiteenlopende smaken, texturen en kleuren.
Aan de hand van ervaren chef-kok Paul Gayler neemt Kleine hapjes, grote smaken de lezer mee op een reis rond de wereld om smaakcombinaties te ontdekken die de tong zullen strelen en waarvoor men toch niet urenlang in de keuken hoeft te staan. Het boek staat boordevol eenvoudige, heerlijke recepten die gecombineerd kunnen worden om een perfecte maaltijd te vormen – of het nu voor een informeel etentje voor vrienden of familie is of een diner voor twee. De gerechtjes zijn afkomstig uit Zuid-, Midden- en Noord-Amerika, Spanje, Europa, Noord-Afrika en Midden-Oosten, de Specerijenroute en het Verre Oosten. Denk aan Chorizo met sherry, meloen en munt en Geroerbakte garnalen met olijven en koriander.
Laat je verrassen en ontdek de hele wereld in kleine hapjes met grootse smaken!
Aan de hand van ervaren chef-kok Paul Gayler neemt Kleine hapjes, grote smaken de lezer mee op een reis rond de wereld om smaakcombinaties te ontdekken die de tong zullen strelen en waarvoor men toch niet urenlang in de keuken hoeft te staan. Het boek staat boordevol eenvoudige, heerlijke recepten die gecombineerd kunnen worden om een perfecte maaltijd te vormen – of het nu voor een informeel etentje voor vrienden of familie is of een diner voor twee. De gerechtjes zijn afkomstig uit Zuid-, Midden- en Noord-Amerika, Spanje, Europa, Noord-Afrika en Midden-Oosten, de Specerijenroute en het Verre Oosten. Denk aan Chorizo met sherry, meloen en munt en Geroerbakte garnalen met olijven en koriander.
Laat je verrassen en ontdek de hele wereld in kleine hapjes met grootse smaken!
Auteur | | Paul Gayler |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |