Natuurlijk lekker bakken

Natuurlijk lekker bakken

Ga met dit bakboek terug naar de basis: puur en gezond genieten van baksels met alleen natuurlijke ingrediënten. Maak zowel hartige als zoete taarten, koekjes en ander heerlijks zoals het bedoeld is. Dit boek bevat de natuurlijke versies van klassiekers zoals marsepeingebakjes, slagroomtaart, stroopwafels, soesjes, brownies en pizza. Daarnaast komen er tal van bijzondere recepten langs zoals cornettoijsjeskoekjes, Keltisch zeezoutmuffins, stoofpeertjescupcakes en bonenbrood. Hoe maak je natuurlijke kleurstoffen, banketbakkersroom en glazuur? Dankzij de duidelijke uitleg van de auteur en de 400 toegankelijke recepten kan iedere gezonde thuisbakker direct aan de slag. De recepten uit dit bakboek maken gebruik van natuurlijke, biologische, pure en verse ingrediënten en zijn vrij van gluten, suiker, lactose en kunstmatige ingrediënten. Monique van der Vloed is een voedingsdeskundige met een passie voor gezond eten. Die passie deelt zij op Facebook via haar eigen groep 'Dat maken we natuurlijk lekker zelf' met ruim 15.000 leden. Zij heeft twee succesvolle kookboeken uitgegeven, heeft meegewerkt aan diverse boeken over voeding en schrijft columns en artikelen.

Auteur | Monique van der Vloed
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789000335206
Boekomslag voor ISBN: 9789059408173
Boekomslag voor ISBN: 9789492847034
Boekomslag voor ISBN: 9789023017110
Boekomslag voor ISBN: 9789044743159
Boekomslag voor ISBN: 9789462502826


Boekn ©