Het Broodmachine Bakboek
Het Broodmachine Bakboek . ( Al eeuwenlang getroost de mens zich alle moeite om van de verleidelijke geur en heerlijke smaak van versgebakken brood te kunnen genieten. Maar nu is er de broodmachine en die stelt u in staat om in een handomdraai perfect brood en gebak te maken. Dit veelzijdige boek laat zien hoe en doet u 150 klassieke recepten voor alle gelegenheden aan de hand.
Het boek begint met een overzicht van de vele soorten baksels die u met uw broodmachine kunt maken. Daarna volgt een gedetailleerde technische uiteenzetting van de mogelijkheden en instellingen van de broodmachine, inclusief de manieren om verrassende resultaten te bereiken door traditionele baktechnieken toe te passen zoals handmatig kneden, afwerken en glaceren. Tot slot zet het inleidende deel de basisingrediënten op een rijtje die in alle brood en gebak voorkomen, gevolgd door aanvullende ingrediënten en keukengerei dat bij het bakken van pas komt.
De recepten zijn naar brood- en gebaksoort in hoofdstukken geordend en zijn afkomstig uit tal van landen. Ze zijn stuk voor stuk beproefd en voor thuisgebruik met de broodmachine aangepast. Ze omvatten ook broodjes, platte broden en cakes waarvan het beslag wordt gemengd in de machine, maar die verder in de oven worden gebakken. In elk hoofdstuk variëren de recepten van standaard broodmachineproducten met eenvoudige ingrediënten tot wat ingewikkelder baksels met een grote verscheidenheid aan smaken.
De prachtige kleurenfoto's, stap-voor-stap aanwijzingen en de rijke keuze aan uitnodigende recepten maken dit boek tot misschien wel de beste handleiding voor het gebruik van de broodmachine. Of u nu op zoek bent naar een bepaald recept om met een nieuwe machine uit te proberen of probeert uw bakvaardigheden te vergroten, dit is het laatste woord in de creatieve omgang met de broodmachine.
Het boek begint met een overzicht van de vele soorten baksels die u met uw broodmachine kunt maken. Daarna volgt een gedetailleerde technische uiteenzetting van de mogelijkheden en instellingen van de broodmachine, inclusief de manieren om verrassende resultaten te bereiken door traditionele baktechnieken toe te passen zoals handmatig kneden, afwerken en glaceren. Tot slot zet het inleidende deel de basisingrediënten op een rijtje die in alle brood en gebak voorkomen, gevolgd door aanvullende ingrediënten en keukengerei dat bij het bakken van pas komt.
De recepten zijn naar brood- en gebaksoort in hoofdstukken geordend en zijn afkomstig uit tal van landen. Ze zijn stuk voor stuk beproefd en voor thuisgebruik met de broodmachine aangepast. Ze omvatten ook broodjes, platte broden en cakes waarvan het beslag wordt gemengd in de machine, maar die verder in de oven worden gebakken. In elk hoofdstuk variëren de recepten van standaard broodmachineproducten met eenvoudige ingrediënten tot wat ingewikkelder baksels met een grote verscheidenheid aan smaken.
De prachtige kleurenfoto's, stap-voor-stap aanwijzingen en de rijke keuze aan uitnodigende recepten maken dit boek tot misschien wel de beste handleiding voor het gebruik van de broodmachine. Of u nu op zoek bent naar een bepaald recept om met een nieuwe machine uit te proberen of probeert uw bakvaardigheden te vergroten, dit is het laatste woord in de creatieve omgang met de broodmachine.
Auteur | | |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |