De Zweedse keuken
Tradities - Ingrediënten - Smaken - Kooktechnieken
Ontdek de heerlijke smaken van deze kenmerkende Scandinavische keuken in een prachtig boek over een steeds populairdere en gezonde manier van koken, en handige beschrijvingen van alle authentieke ingrediënten.
Meer dan 60 smakelijke Zweedse recepten, waaronder gepekelde zalm met aardappels in dillesaus, elandkalops, en bergbraambessensoufflé. De recepten worden stap voor stap beschreven en bij elk recept wordt een voedingswaardeoverzicht gegeven
Door de ruim 300 inspirerende foto’s is dit boek de perfecte kennismaking met de culinaire hoogtepunten van Zweden en zijn provincies.
Ontdek de heerlijke smaken van deze kenmerkende Scandinavische keuken in een prachtig boek over een steeds populairdere en gezonde manier van koken, en handige beschrijvingen van alle authentieke ingrediënten.
Meer dan 60 smakelijke Zweedse recepten, waaronder gepekelde zalm met aardappels in dillesaus, elandkalops, en bergbraambessensoufflé. De recepten worden stap voor stap beschreven en bij elk recept wordt een voedingswaardeoverzicht gegeven
Door de ruim 300 inspirerende foto’s is dit boek de perfecte kennismaking met de culinaire hoogtepunten van Zweden en zijn provincies.
Auteur | | A. Mosesson |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |