Pesto & Tapenade
De laatste jaren zijn pesto s en tapenades populairder dan ooit. Hoe goed de pesto s en tapenades uit de winkel ook zijn, zelf maken is leuk, makkelijk, snel, supervers en ze smaken fantastisch.
Dit boek is ingedeeld in vijf hoofdstukken. Om te beginnen maken we een aantal basisrecepten van pesto en tapenade. Zo ontbreekt de groene pesto, de pesto alla Genovese genaamd, natuurlijk niet net zo min als de rode pesto oftewel pesto rosso. De populaire zwarte olijventapenade en de notentapenade vindt u ook terug bij de basisrecepten. In de verschillende hoofdstukken worden gerechten gemaakt die op alle mogelijke manieren verrijkt worden met heerlijke pesto s en tapenades, zodat u zich bewust wordt van het oneindig gebruik van pesto s en tapenades. Voorbeelden zijn brood met pesto, zalmtartaar met pesto, basilicumsaus, lamsburgers, pasta en zelfs wafels met pesto of tapenade.
Auteur | | Francis van Arkel |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |