Kook En Bakboek Voor Diabetici
Wie is er nu niet dol op Italiaans eten? Het smaakt op en top vers en is simpel te maken. Italiaans koken bevat inspirerende recepten van Maxine Clark, die een ontspannen benaderingswijze van Italiaans eten heeft.
Voor het onder controle houden van diabetes is het van groot belang om de juiste voeding binnen te krijgen, en dat hoeft helemaal niet saai te zijn – integendeel!
Ruim 80 gemakkelijke, overheerlijke recepten, waaronder Soufflés van geitenkaas en kruiden, Vis aan citroengrasspiesen en Zalm met sesamkorstje en geroerbakte groenten. Speciale hoofdstukken met nagerechten, taart en gebak, waaronder lekkernijen als Chocolade-briochepudding en Muffins van zwarte bessen en amandelen.
De voedingswaarde staat bij elk recept, zodat u precies weet hoeveel vet, voedingsvezels, zout en suiker het gerecht bevat.
Voor het onder controle houden van diabetes is het van groot belang om de juiste voeding binnen te krijgen, en dat hoeft helemaal niet saai te zijn – integendeel!
Ruim 80 gemakkelijke, overheerlijke recepten, waaronder Soufflés van geitenkaas en kruiden, Vis aan citroengrasspiesen en Zalm met sesamkorstje en geroerbakte groenten. Speciale hoofdstukken met nagerechten, taart en gebak, waaronder lekkernijen als Chocolade-briochepudding en Muffins van zwarte bessen en amandelen.
De voedingswaarde staat bij elk recept, zodat u precies weet hoeveel vet, voedingsvezels, zout en suiker het gerecht bevat.
Auteur | | Louise Blair |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |