Ontbijt, Lunch & Brunch
Wie is er nu niet dol op Italiaans eten? Het smaakt op en top vers en is simpel te maken. Italiaans koken bevat inspirerende recepten van Maxine Clark, die een ontspannen benaderingswijze van Italiaans eten heeft.
Het ontbijt is een belangrijk begin van de dag, gevolgd door de lunch en eventueel een brunch. Tussen de meer dan 80 verrukkelijke recepten voor zowel lichte, verse als voedzame gerechten vindt u in Ontbijt, lunch & brunch altijd wel een recept dat u perfect voorbereidt op datgene wat de dag voor u in petto heeft.
Wat heeft u het liefst: karnemelk- pannenkoekjes met ahornsiroop of warme yoghurtscones? Een bordje pap met bruine basterdsuiker en vanille doet u langzaam ontwaken en voorziet u voor een groot deel van de ochtend van energie.
U kunt natuurlijk ook lekker weer in bed kruipen om daar van een paar warme vanillewafels met wittechocoladesaus en verse aardbeien te genieten. En waarom zou u uw dag niet eens beginnen met verfrissende, gepocheerde nectarines of een lekkere frambozen-yoghurtsmoothie?
Het ontbijt is een belangrijk begin van de dag, gevolgd door de lunch en eventueel een brunch. Tussen de meer dan 80 verrukkelijke recepten voor zowel lichte, verse als voedzame gerechten vindt u in Ontbijt, lunch & brunch altijd wel een recept dat u perfect voorbereidt op datgene wat de dag voor u in petto heeft.
Wat heeft u het liefst: karnemelk- pannenkoekjes met ahornsiroop of warme yoghurtscones? Een bordje pap met bruine basterdsuiker en vanille doet u langzaam ontwaken en voorziet u voor een groot deel van de ochtend van energie.
U kunt natuurlijk ook lekker weer in bed kruipen om daar van een paar warme vanillewafels met wittechocoladesaus en verse aardbeien te genieten. En waarom zou u uw dag niet eens beginnen met verfrissende, gepocheerde nectarines of een lekkere frambozen-yoghurtsmoothie?
Auteur | | Jacqui Malouf |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |