Vers Fris En Puur

Vers Fris En Puur

Eten voor een gezond en vitaal leven
Helaas gaan de belangrijke vitaminen en mineralen in voedsel vaak verloren tijdens het bereidingsproces. Bovendien kunnen de essentiële enzymen, die helpen bij de spijsvertering en zeer belangrijk zijn voor de algehele gezondheid, tijdens het verhitten vernietigd worden. Om toch alle waardevolle stoffen binnen te krijgen laat Vers, fris en puur u zien hoe makkelijk het is om verschillende enzymrijke rauwe groenten, vruchten en andere voedingsmiddelen in uw voeding op te nemen, zodat u kunt profiteren van al hun heilzame eigenschappen.

In de inleiding leggen we uit hoe u er een gewoonte van kunt maken rauw voedsel te eten door fruit en groenten uit te persen, granen en peulvruchten te laten ontkiemen, zelf yoghurt te maken en verse producten te laten fermenteren en in te maken. ‘Vloeibare energie’ bevat recepten voor sappen van rauwe vruchten en groenten en voor smoothies. ‘Groentebreak’ bespreekt allerlei interessante manieren om groenten te bereiden. ‘Lekker koud’ vertelt hoe u rauw vlees en rauwe vis kunt klaarmaken en geeft nog wat richtlijnen om rekening mee te houden. ‘Zaden, noten en kiemen’ geeft serveersuggesties voor ontkiemde zaden en peulvruchten, notenpasta’s en een heerlijke hummus van ontkiemde kikkererwten.

Auteur | Suzannah Olivier
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048320547
Boekomslag voor ISBN: 9789027447678
Boekomslag voor ISBN: 9789031503445
Boekomslag voor ISBN: 9789076541907


Boekn ©