De Winterkeuken
Wat we graag eten en koken, verandert met het seizoen: op koudere dagen geven we de voorkeur aan warm en vullend voedsel. Knolgroenten krijgen veel smaak door kruiden en Spaanse peper, en salades worden steviger door peulvruchten. Het is het seizoen voor lange familie-etentjes, groot gebraad en langzaam bereide stoofpotten. Kies het beste dat u kunt krijgen en wees creatief in de keuken.
Een gedegen inleiding levert suggesties voor het combineren van klassieke winteringrediƫnten die de onmiskenbare smaak van het seizoen uitdrukken. In De Winterkeuken worden fraaie foto's afgewisseld met gedetailleerde recepten die uitdagen en inspireren, onafhankelijk van het weer.
Een gedegen inleiding levert suggesties voor het combineren van klassieke winteringrediƫnten die de onmiskenbare smaak van het seizoen uitdrukken. In De Winterkeuken worden fraaie foto's afgewisseld met gedetailleerde recepten die uitdagen en inspireren, onafhankelijk van het weer.
Auteur | | Bridget Jones |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |