De Herfstkeuken

De Herfstkeuken

De dingen die we eten en koken verschillen per seizoen. Herfstkleuren worden weerspiegeld in wat we in deze tijd graag eten: felgekleurde pompoenen en kalebassen, warme chocolademelk naast een knapperend vuur in de buitenlucht, dieprode bladeren en donkerrode bramen.

Geniet van de herfst en pluk de vruchten gratis uit de natuur, van de eerste valappels tot de volledige oogst. Ontdek hoe u de opbrengst van het seizoen het best kunt gebruiken, met kweeperengelei, chutney van groene tomaten, traditionele appelcake en het wild van dit jaargetijde.

In de informatieve inleiding staan suggesties voor het koken met klassieke herfstingrediƫnten die de echte smaken van het seizoen oproepen. Bereid een verkwikkende kikkererwtensoep met bacon of verrukkelijke tagliarini met witte truffels, en serveer een perentaart met sinaasappelroom als nagerecht. Laat u verleiden en inspireren door de prachtige foto's en smakelijke recepten, wat voor weer het buiten ook is.


Auteur | Bridget Jones
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044338898
Boekomslag voor ISBN: 9789036620109
Boekomslag voor ISBN: 9783829004244
Boekomslag voor ISBN: 9789059470576
Boekomslag voor ISBN: 9789000355747


Boekn ©