De Herfstkeuken
De dingen die we eten en koken verschillen per seizoen. Herfstkleuren worden weerspiegeld in wat we in deze tijd graag eten: felgekleurde pompoenen en kalebassen, warme chocolademelk naast een knapperend vuur in de buitenlucht, dieprode bladeren en donkerrode bramen.
Geniet van de herfst en pluk de vruchten gratis uit de natuur, van de eerste valappels tot de volledige oogst. Ontdek hoe u de opbrengst van het seizoen het best kunt gebruiken, met kweeperengelei, chutney van groene tomaten, traditionele appelcake en het wild van dit jaargetijde.
In de informatieve inleiding staan suggesties voor het koken met klassieke herfstingrediƫnten die de echte smaken van het seizoen oproepen. Bereid een verkwikkende kikkererwtensoep met bacon of verrukkelijke tagliarini met witte truffels, en serveer een perentaart met sinaasappelroom als nagerecht. Laat u verleiden en inspireren door de prachtige foto's en smakelijke recepten, wat voor weer het buiten ook is.
Geniet van de herfst en pluk de vruchten gratis uit de natuur, van de eerste valappels tot de volledige oogst. Ontdek hoe u de opbrengst van het seizoen het best kunt gebruiken, met kweeperengelei, chutney van groene tomaten, traditionele appelcake en het wild van dit jaargetijde.
In de informatieve inleiding staan suggesties voor het koken met klassieke herfstingrediƫnten die de echte smaken van het seizoen oproepen. Bereid een verkwikkende kikkererwtensoep met bacon of verrukkelijke tagliarini met witte truffels, en serveer een perentaart met sinaasappelroom als nagerecht. Laat u verleiden en inspireren door de prachtige foto's en smakelijke recepten, wat voor weer het buiten ook is.
Auteur | | Bridget Jones |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |