Bakken
Bakken is een gedetailleerd kookboek waarmee u gemakkelijk de kunst van het bakken onder de knie krijgt, met alle nodige informatie voor gegarandeerd perfecte resultaten.
Met recepten voor alle soorten gebak, van korstdeeg en soezendeeg tot bladerdeeg en strudeldeeg; praktische tips voor het maken van hartige en zoete vullingen en recepten voor heerlijke glazuren en sauzen. Daarnaast geïllustreerde stap-voor-stapaanwijzingen voor technieken zoals het kneden, vormen en afsnijden van deeg.
Ruim 135 fantastische recepten, onder andere voor klassiek Amerikaans gebak, van populaire pasteien en vruchtentaarten tot exclusieve nagerechten die u uw gasten vol trots kunt voorzetten.
Met recepten voor alle soorten gebak, van korstdeeg en soezendeeg tot bladerdeeg en strudeldeeg; praktische tips voor het maken van hartige en zoete vullingen en recepten voor heerlijke glazuren en sauzen. Daarnaast geïllustreerde stap-voor-stapaanwijzingen voor technieken zoals het kneden, vormen en afsnijden van deeg.
Ruim 135 fantastische recepten, onder andere voor klassiek Amerikaans gebak, van populaire pasteien en vruchtentaarten tot exclusieve nagerechten die u uw gasten vol trots kunt voorzetten.
Auteur | | Catherine Atkinson |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |