De Japanse Keuken

De Japanse Keuken

In dit boek vindt u de tradities, technieken, ingrediënten en recepten van de tijdloze Japanse keuken.
Alle onderdelen van een klassieke Japanse maaltijd komen aan bod: rijst en sushi, soep en noedels, groente en zeewier, bonen, tofu en eieren, vis, schaal- en schelpdieren, vlees en gevogelte en desserts.
De gerechten zijn gebaseerd op natuurlijke producten en worden met typerende eenvoud en met oog voor detail beschreven. Mede hierdoor zal dit boek zeer gewaardeerd worden door de ware liefhebber en door mensen die interesse hebben in de Japanse keuken

Auteur | E. Kazuko
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048320509
Boekomslag voor ISBN: 9789048848287
Boekomslag voor ISBN: 9780714874746
Boekomslag voor ISBN: 9789048306169
Boekomslag voor ISBN: 9789027490339
Boekomslag voor ISBN: 9789058561121


Boekn ©