Vlees, wild en gevogelte

Vlees, wild en gevogelte

EEN PRAKTISCHE HANDLEIDING VOOR HET BEREIDEN VAN
VLEES, WILD & GEVOGELTE
Technieken en tips voor elke (voor)bereidinsswijze, van fijnhakken, vullen en
opbinden tot roerbakken, braden en roosteren, met adviezen voor de beste
bereiding van verschillende stukken vlees
Meer dan 100 inspirerende recepten uit alle windstreken, ge ustreerd met prachtige foto's
Bevat klassieke gerechten als gebraden lamsbout, coq au vin en beef Wellington,
naast intrigerende schotels als spiesjes van wild zwijn met gembersaus en
kangoeroe met een saus van chilipepers met tamarinde
Elk recept is voorzien van stap-voor-stapinstructies in kleur
Recepten voor elke gelegenheid, van een eenvoudig ontbijt tot een doordeweekse maaltijd, van brunches tot lunches en van een intiem diner tot een groots eetfestijn

Auteur | K. Richmond
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789078715238
Boekomslag voor ISBN: 9789401468886
Boekomslag voor ISBN: 9789078715092
Boekomslag voor ISBN: 9789083139814
Boekomslag voor ISBN: 9789059206663
Boekomslag voor ISBN: 9783899853155


Boekn ©