De Smaak Van Het Oosten

De Smaak Van Het Oosten

Een bijzondere combinatie: een zeer persoonlijk verslag van een reis door Azië met ruim 100 heerlijke recepten, zoals curries, noedelgerechten en bijzondere soepen.
De keukens van Laos, Vietnam, Thailand, Birma, Singapore, India en Bali komen uitgebreid aan bod.
De landen, mensen en gerechten zijn op een unieke en adembenemende manier in beeld gebracht.
Auteur Alistair Hendy werd in 2003 met de Gllenfiddich Award tot ‘s werelds beste culinair recensent en fotograaf uitgeroepen.
Alastair Hendy is zowel een gerenommeerd fotograaf als een vooraanstaand culinair journalist. Hij maakte reizen door India, Birma, Thailand, Laos, Vietnam, Singapore en Bali om met pen en camera allerlei heerlijke, lokale gerechten vast te leggen. Het resultaat is een reis- en receptenboek van Azië geschreven door iemand met een passie voor alles wat Aziatisch is, verfraaid met foto's waaruit diezelfde passie spreekt. Alastair heeft voor dit boek jarenlang veldwerk verricht, hij maakte voor dag en dauw spannende boottochten, beklom bergen in de avondschemering, trotseerde ’s nachts de muskieten, vloog met gammele vliegtuigjes naar uithoeken van de aarde, op zoek naar dat ene recept, dat ene ingrediënt of die ene foto. Dat alles bij elkaar heeft een unieke verzameling foto's en heerlijke recepten opgeleverd die je thuis in je eigen keuken kunt maken. Zowel de foto's als de recepten zijn een eerbetoon aan de oosterse keuken.

Auteur | Alastair Hendy
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044309508
Boekomslag voor ISBN: 9789054262992
Boekomslag voor ISBN: 9789083053622
Boekomslag voor ISBN: 9789055945078
Boekomslag voor ISBN: 9789048306251
Boekomslag voor ISBN: 9789461431431


Boekn ©