Briljante businessmodellen in food
De wereldbevolking groeit, het klimaat staat onder druk. Betaalbare gezonde voeding is het wereldvraagstuk van de toekomst! 20 succesvolle voorbeelden Er zijn bedrijven nodig die kosten reduceren door duurzaam te werken en die opbrengsten verhogen door gezonde kwaliteit te leveren. Gelukkig zijn er organisaties die laten zien hoe dat moet. Laat je inspireren door 20 cases van organisaties die gezond en duurzaam eten betaalbaar en schaalbaar maken. Briljante businessmodellen die doorbraken realiseren in de verschillende schakels van de voedselproductie. Met lessen uit het verleden, heden en voor de toekomst die je zó in je eigen bedrijf kunt toepassen. Ingrediënten & boeren: Heiligenberg, Glastuinbouw, Olam en Chapul Productie en verwerking: Bourgogne, Unilever, Hampton Creek en &samhoud food Distributie en verkoop: Amul, Intermarché, Whole Foods Market en Aarsti Derne Bereiding & koken: Haringkaken, Compass Group, DiverXO en FoodPairing Eten en cultuur: Ayurveda, Jamie Oliver, Maimonides Medical Center en Etixx
Auteur | | Jeroen Kemperman |
Taal | | Nederlands |
Type | | E-book |
Categorie | | Technologie & Bouwkunde |