Cucina E Bella
Jozef Schildermans en Fabio Marangon nemen u mee op culinaire ontdekkingsreis langs heen de acht basisingrediënten van de Venetiaanse en Noordoost-Italiaanse keuken. Graan, Rijst, Tomaat, Paddestoelen, Knoflook, Groene kruiden, Olijfolie & aceto balsamico en Kaas.
Elk hoofdstuk start met een stukje warenkennis, met tips over aankoop, gebruik en bewaring van deze basisingrediënten. Bij elk gerecht hoort ook een wijntip, met typische wijn uit de streek. Verspreid doorheen het boek vindt u drie bijdragen over producenten van ambachtelijke Venetiaanse rijst, aceto balsamico tradizionale di Modena en geaffineerde kazen uit Treviso.
Elk hoofdstuk start met een stukje warenkennis, met tips over aankoop, gebruik en bewaring van deze basisingrediënten. Bij elk gerecht hoort ook een wijntip, met typische wijn uit de streek. Verspreid doorheen het boek vindt u drie bijdragen over producenten van ambachtelijke Venetiaanse rijst, aceto balsamico tradizionale di Modena en geaffineerde kazen uit Treviso.
Auteur | | Fabio Marangon |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |