Winiefred kookt met Stevia
Een gezond en natuurlijk alternatief voor suiker? Dat is stevia.
Stevia of honingkruid groeit voornamelijk in Zuid-Amerika en
wordt daar al eeuwen gebruikt als zoetmiddel. Sinds kort mag
stevia van de Europese Commissie ook hier gebruikt worden
als zoetstof. Goed nieuws, want stevia bevat geen calorieën en
is de perfecte suikervervanger voor diabetici en voor iedereen
die wil afvallen. Bovendien kan het gemakkelijk gebruikt worden
om te koken en te bakken.
Winiefred is fan van stevia en vertelt je alles wat je moet weten
over dit zoete plantje. En natuurlijk gaat ze er mee aan de slag
in de keuken. Milkshakes, confituur, koekjes, pannenkoeken
met zelfgemaakte choco, sangria, chocomousse: Winiefred
maakte van elke zoete klassieker een variant met stevia!
Stevia of honingkruid groeit voornamelijk in Zuid-Amerika en
wordt daar al eeuwen gebruikt als zoetmiddel. Sinds kort mag
stevia van de Europese Commissie ook hier gebruikt worden
als zoetstof. Goed nieuws, want stevia bevat geen calorieën en
is de perfecte suikervervanger voor diabetici en voor iedereen
die wil afvallen. Bovendien kan het gemakkelijk gebruikt worden
om te koken en te bakken.
Winiefred is fan van stevia en vertelt je alles wat je moet weten
over dit zoete plantje. En natuurlijk gaat ze er mee aan de slag
in de keuken. Milkshakes, confituur, koekjes, pannenkoeken
met zelfgemaakte choco, sangria, chocomousse: Winiefred
maakte van elke zoete klassieker een variant met stevia!
Auteur | | Winiefred Van Killegem |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |