Wat de pot schaft
Platte kaas met Oost-Indische kers en radijsjes, skrei met pompoen en hazelnoot, groene aardappels met kamilleschuim of heerlijke confituur van aardbeien en rozenblaadjes. Dit boek bevat heel wat verrassende combinaties voor elk seizoen. De originele recepten uit dit kookboek zijn niet alleen lekker, ze zijn bovendien goed voor onze planeet!
Ontdek hoe je in weckpotten het goede van de zomer tot in de winter kunt bewaren. Vergeet het traditionele broodbeleg en maak er zelf iets creatiefs van. Ga aan de slag met vergeten groeten en fruit van bij ons. Leer hoe je ook met minder vlees lekker en evenwichtig kunt koken. En vergeet het dessertje niet!
Wat de pot schaft bewijst dat het mogelijk is om milieubewust én lekker te koken. Milieuwetenschapper en ervaren kok FILIP FRANSEN verzamelde 70 ¿groene¿ recepten in dit inspirerende boek voor foodies die bewust met voedsel willen omgaan. In korte kaderstukjes geeft hij heldere info over thema¿s als voedselveiligheid, duurzame landbouw, seizoensproducten en ecologische labels.
Ontdek hoe je in weckpotten het goede van de zomer tot in de winter kunt bewaren. Vergeet het traditionele broodbeleg en maak er zelf iets creatiefs van. Ga aan de slag met vergeten groeten en fruit van bij ons. Leer hoe je ook met minder vlees lekker en evenwichtig kunt koken. En vergeet het dessertje niet!
Wat de pot schaft bewijst dat het mogelijk is om milieubewust én lekker te koken. Milieuwetenschapper en ervaren kok FILIP FRANSEN verzamelde 70 ¿groene¿ recepten in dit inspirerende boek voor foodies die bewust met voedsel willen omgaan. In korte kaderstukjes geeft hij heldere info over thema¿s als voedselveiligheid, duurzame landbouw, seizoensproducten en ecologische labels.
Auteur | | Filip Fransen |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |