Vijf seizoenen op je bord

Vijf seizoenen op je bord

Volg het ritme van de seizoenen in dit originele kookboek en voel je vitaal. Zuiveren met kiemen, kruiden, gerst en zuurkool in de lente. Zalig zomers genieten van tabouleh, polenta-pizza, minestrone en kleurrijke salades. De nazomer plukken met courgettes en pompoenen, maïs en prinsessenbonen. Koken met rijst, knolselder, paddenstoelen of appel in de herfst. Heropladen met gember, vissoep, stevige stoofschotels of uienbroodjes in de winter.

Welke invloed heeft een seizoen op je lichaam?
Hoe breng je je lichaam in harmonie met elk jaargetijde?
Welke zijn specifieke producten en bereidingswijzen die aansluiten bij het seizoen?

In meer dan 100 recepten, met aangepaste ingrediënten en kookmethodes per seizoen, leer je bewust met voeding omgaan en spelen met smaken, geuren en kleuren in je eigen keuken. Ervaar de weldaad van bewust gekozen voeding op je gezondheid, vitaliteit en gemoed. Zorg voor jezelf en streef naar je lichamelijke en mentale evenwicht. Met boeiende tips, weetjes en productinfo.

Katrien Cocquyt verdiepte zich na haar studies van diëtiste in alternatieve voedingssystemen. Ze is actief als voedingsconsulente en shiatsutherapeute en geeft kooklessen in binnen- en buitenland. Ze specialiseerde zich als natuurgids en herboriste.

Auteur | Katrien Cocquyt
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789401485319
Boekomslag voor ISBN: 9789063784171
Boekomslag voor ISBN: 9789059086760
Boekomslag voor ISBN: 9789021548319
Boekomslag voor ISBN: 9780876058299


Boekn ©