Doe het eens met bier
Bloody Brew, mazoet, Ale Flip, Vrolijke Limburger, Duikboot of Lazy Lady: wat maakt deze cocktails zo verrassend lekker? Ze hebben pit, want ze hebben één bijzonder origineel ingrediënt gemeenschappelijk: bier! Want bier mixen kán. Met wijn, frisdrank, likeur, en ja, ook met bier.
Jef van den Steen zet alle biersoorten voor u op een rij. Hij leert u met welke ingrediënten u ze best combineert en hoe u uw biercocktails smakelijk serveert. Experimenteren, proeven en uw gasten verrassen, waar wacht u op?
Dit boek bevat meer dan 100 verschillende recepten voor biercocktails. U maakt cocktails met Guinness of fruitbier, trappist of pils, stout, witbier en zelfs alcoholvrij bier. U ontdekt nieuwe combinaties zoals bière flambée, bierkoffie, bierpunch, glühbier en biersorbet. Leuke weetjes en serveertips wisselen de bruisende recepten af in dit cadeauboek dat niet in uw bar- en boekenkast mag ontbreken. De prachtige foto’s van Andrew Verschetze prikkelen alvast uw smaakzin!
JEF VAN DEN STEEN is dé bierexpert in Vlaanderen en Nederland. Hij heeft al talrijke boeken voor bierliefhebbers op zijn naam staan. Hij is een vaste redacteur van De Zytholoog en schrijft in Bier Passie Magazine en het culinaire tijdschrift Smaak.
Jef van den Steen zet alle biersoorten voor u op een rij. Hij leert u met welke ingrediënten u ze best combineert en hoe u uw biercocktails smakelijk serveert. Experimenteren, proeven en uw gasten verrassen, waar wacht u op?
Dit boek bevat meer dan 100 verschillende recepten voor biercocktails. U maakt cocktails met Guinness of fruitbier, trappist of pils, stout, witbier en zelfs alcoholvrij bier. U ontdekt nieuwe combinaties zoals bière flambée, bierkoffie, bierpunch, glühbier en biersorbet. Leuke weetjes en serveertips wisselen de bruisende recepten af in dit cadeauboek dat niet in uw bar- en boekenkast mag ontbreken. De prachtige foto’s van Andrew Verschetze prikkelen alvast uw smaakzin!
JEF VAN DEN STEEN is dé bierexpert in Vlaanderen en Nederland. Hij heeft al talrijke boeken voor bierliefhebbers op zijn naam staan. Hij is een vaste redacteur van De Zytholoog en schrijft in Bier Passie Magazine en het culinaire tijdschrift Smaak.
Auteur | | Jef van den Steen |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |