De Perfecte Kok

De Perfecte Kok

Voor de culinaire rubriek die hij maandelijks in het mannenblad Esquire schrijft, ging Marcus Polman op zoek naar de beste experts voor 33 basisrecepten, van gehaktbal en pizza tot chateaubriand en kreeft. Hij kwam onder andere terecht bij de geestelijk vader van de Van Dobben-kroket, de wereldkampioen snertkoken, driesterrenchef Cees Helder, de beste biefstukkenbakker van Nederland en een professor moleculaire gastronomie aan de Sorbonne. Zij vertellen over de achtergrond van hun recept en leggen aan de hand van een duidelijk stappenplan uit hoe je het gerecht op ultieme wijze maakt. Ook vind je in het boek veel praktische tips, zoals hoe je de barbecue aansteekt en hoe je de juiste wijn, olijfolie of champagne kiest.

Auteur | M. Polman
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789057674150
Boekomslag voor ISBN: 9789057672729
Boekomslag voor ISBN: 9789463335249
Boekomslag voor ISBN: 9789043929714
Boekomslag voor ISBN: 9789055135622
Boekomslag voor ISBN: 9789048843978


Boekn ©