Achter het etiket

Achter het etiket

Een wijn die naar hondenvoer ruikt.
Een wijn uit de slagvelden van de Eerste Wereldoorlog. De beste wijn van Albert Heijn. De dure wijnen van Weil. Vézelay: lekkerder dan chablis. Heerlijke rode Oostenrijkse wijn. Echte cider. De wijn van Giscard d'Estaing. Wijnen met een verhaal.
In zijn geliefde boeken Over de tong en Onder de kurk rekende Nicolaas Klei op amusante en erudiete wijze af met hardnekkige misverstanden over wijn. 'Want ook de simpele waarheid moet gezegd worden, al komt die niet iedereen goed uit. Als het over wijn gaat vervult niemand die taak heter dan Nicolaas Klei,' schreef Johannes van Dam.
Nu het puin geruimd is, kan het feest beginnen en hoeft alleen nog geschreven te worden over lekkere wijnen, bijzondere wijnen, wijnen zonder zwavel, wijnen met een kleurig karakter. Dit doet Klei met overgave en onstuimige warenkennis in Achter het etiket, een gids vol aanstekelijke verhalen over de lekkerste wijnen. Van aligote, bierzo en chianti tot rheingau-riesling, sancerre en touraine.

Auteur | Nicolaas Klei
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9780951793688
Boekomslag voor ISBN: 9789057592546
Boekomslag voor ISBN: 9789082850826
Boekomslag voor ISBN: 9789026975882
Boekomslag voor ISBN: 9782017055990


Boekn ©