We Love Lamb

We Love Lamb

Engels lam is zeker geen onbekende op onze tafel. Liefhebbers houden terecht van de sappige koteletjes en lamsracks, maar er valt nog zoveel meer te smaken. Niemand minder dan ‘Lambassador’ – ambassadeur van het Engels lam – chef-kok Johan Segers van sterrenrestaurant ’t Fornuis in Antwerpen neemt je in dit boek op sleeptouw doorheen het Engelse landschap.

Aan zijn zijde boezemvriend en mede-meester van de smaak Dirk De Prins. Het tweetal trok met een oude Triumph-motor mét zijspan langs lokale kwekers, plaatselijke chefs en naar alle plekken waar er kennis te vergaren viel over het lamsvlees. Eenmaal thuis, ging Johan Segers zelf aan de slag en stelde recepten samen die de natuurlijke smaak van het lamsvlees het best tot zijn recht laat komen. Een uniek werk rond het Engels lam dat geen enkele vleesfanaat mag missen, boordevol recepten, productinfo en praktische tips!

Auteur | Johan Segers
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789462776937
Boekomslag voor ISBN: 9789059166967
Boekomslag voor ISBN: 9789057202193
Boekomslag voor ISBN: 9789059168268
Boekomslag voor ISBN: 9789059168374


Boekn ©