Hoogtepunten Uit De Indonesische Keuken

Hoogtepunten Uit De Indonesische Keuken

Hoogtepunten uit de Indonesische keuken is echter meer dan een kookboek. Naast een duidelijke toelichting bij de recepten, geven Herda en Wim van Beek een overzicht van groeten, vruchten en planten en van de daarbij behorende smaakmakers, voorzien van een verklarende woordenlijst. Zodoende komt de lezer veel meer te weten over de culinaire geschiedenis van dit rijk geschakeerde land. Her en der gelardeerd met een citaat uit de Nederlandse literatuur over het toen nog 'Indische' eten, is Hoogtepunten uit de Indonesische keuken een juweeltje fop uw kookboekenplank.

Auteur | Herda van Beek
Taal | Nederlands
Type | Onbekende bindwijze
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789021558219
Boekomslag voor ISBN: 9789461432087
Boekomslag voor ISBN: 9789080618183
Boekomslag voor ISBN: 9789023925514
Boekomslag voor ISBN: 9789023677673


Boekn ©