Kleine Kruiden-Kookboekje

Kleine Kruiden-Kookboekje

Kruiden staan volop in de belangstelling. Het juiste kruid bij een mals stukje vlees of een pasta is dé manier om het gerecht nog lekkerder te maken. In dit kookboekje worden de diverse mogelijkheden met kruidencombinaties op een rijtje gezet met recepten als lamsvlees geroosterd met rozemarijn en knoflook, pasta met courgettes en dille, en omelet met kruiden en kaas. Bovendien vindt u in Het kleine kruidenboekje de belangrijkste kenmerken van de verschillende kruiden; hoe u ze kunt herkennen en in welke combinatie ze het best tot hun recht komen. Bij vele recepten is een aquarel van het gerecht afgebeeld.

Auteur | Bright
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789064078989
Boekomslag voor ISBN: 9789044760057
Boekomslag voor ISBN: 9789463141178
Boekomslag voor ISBN: 9789083200897
Boekomslag voor ISBN: 9789022952955
Boekomslag voor ISBN: 9789048319596


Boekn ©