Uit de keuken van The Canteen - M.P. White
In 1992 opende Marco Pierre White het vernieuwende restaurant The Canteen. Hij wilde laten zien dat het mogelijk was met simpele ingrediënten fantastische gerechten te maken. White had zijn sporen reeds verdiend als chef-kok van het luxueuze restaurant Harvey's en ook The Canteen werd een doorslaand succes. Uit de keuken van The Canteen bevat meer dan 100 verrukkelijke recepten zoals een carpaccio van tonijn met kruidensalade, gebakken snoekbaars met zuurkool en botersaus, lamszadel met jeneverbessen jus en champagnemousse met wilde aardbeien. Maar ook klassieke recepten als mosselsoep, gebakken kip met kruiden en tiramisu ontbreken niet. De recepten zijn helder beschreven zodat u ze thuis eenvoudig kunt namaken. Ook zijn er onschatbare tips om sauzen en fonds te maken en om op simpele wijze verse groenten bij een hoofdgerecht te serveren. Daarnaast geeft White talloze adviezen voor het kopen van eten, het inrichten van uw keuken en het verkrijgen van het beste resultaat - adviezen van
Auteur | | M.P. White |
Taal | | Nederlands |
Type | | Boek & Overig item |
Categorie | | Kookboeken |