Uit de keuken van The Canteen - M.P. White

Uit de keuken van The Canteen - M.P. White

In 1992 opende Marco Pierre White het vernieuwende restaurant The Canteen. Hij wilde laten zien dat het mogelijk was met simpele ingrediënten fantastische gerechten te maken. White had zijn sporen reeds verdiend als chef-kok van het luxueuze restaurant Harvey's en ook The Canteen werd een doorslaand succes. Uit de keuken van The Canteen bevat meer dan 100 verrukkelijke recepten zoals een carpaccio van tonijn met kruidensalade, gebakken snoekbaars met zuurkool en botersaus, lamszadel met jeneverbessen jus en champagnemousse met wilde aardbeien. Maar ook klassieke recepten als mosselsoep, gebakken kip met kruiden en tiramisu ontbreken niet. De recepten zijn helder beschreven zodat u ze thuis eenvoudig kunt namaken. Ook zijn er onschatbare tips om sauzen en fonds te maken en om op simpele wijze verse groenten bij een hoofdgerecht te serveren. Daarnaast geeft White talloze adviezen voor het kopen van eten, het inrichten van uw keuken en het verkrijgen van het beste resultaat - adviezen van

Auteur | M.P. White
Taal | Nederlands
Type | Boek & Overig item
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789010032850
Boekomslag voor ISBN: 9789020984408
Boekomslag voor ISBN: 9789047630081
Boekomslag voor ISBN: 9789462502505
Boekomslag voor ISBN: 9789033834141


Boekn ©