Culinaire avonturen in Italië

Culinaire avonturen in Italië

Italië heeft de beste keuken ter wereld - even uitbundig, kleurrijk en gevarieerd als het land zelf. Geen wonder dus dat dit unieke kookboek een lofzang is op Italië en zijn keuken.
Maar de bekende televisiekok KEITH FLOYD schrijft niet alleen over Italiaans eten en de Italiaanse kookkunst, hij schrijft ook over zijn ervaringen: over de jacht op een magische witte truffel in het Umbrische landschap; over de olijfoogst; over de traditionele manier van geitekaas maken in een oude boerderij hoog in de bergen van Calabrie.
De prachtige foto's in dit boek tonen hoe uniek de Italianen zijn in de presentatie van hun eten en laten u de allerbeste ingrediënten zien. Maar ook zijn er prachtige foto's van adembenemende Italiaanse landschappen, dorpjes en steden, markten en wijngaarden. Culinaire avonturen in Italië biedt u een heerlijk beeld van Italië en een keur aan klassieke recepten - van antipasti, pasta en pizza tot en met wilde-berenstoofpot en koning van de poon met pesto.

Auteur | Keith Floyd
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9780008267674
Boekomslag voor ISBN: 9780007122813
Boekomslag voor ISBN: 9780008267629
Boekomslag voor ISBN: 9780007146574
Boekomslag voor ISBN: 9789062919970
Boekomslag voor ISBN: 9781844032044


Boekn ©