Thaise Keuken
Thais koken is een van de nieuwste culinaire trends. Dat is niet verwonderlijk, want geen keuken is zo verrassend en zo kleurig en geurig als de Thaise keuken. En denk niet dat Thais eten alleen heet is: de vele smaaknuances zullen uw tong (èn uw hart) beroeren. Probeert u bijvoorbeeld eens TOM YAM GUNG (kruidige garnalensoep), PLA PRIAW WAN (vis in zoet-zure saus), KAENG KHIAW KAI (kokos-kipcurry) of NEUA PAD PRIK (rundvlees met chili uit de wok). In DE THAISE KEUKEN staan recepten voor beginners en voor gevorderden. U komt er zowel smakelijke, snelle maaltijden in tegen als suggesties voor een uitgebreid buffet. Thaise ingrediënten zijn bij ons goed verkrijgbaar: achter in het boek treft u een lijst met verkoopadressen aan. Om het u nog makkelijker te maken, heeft Kwee Siok Lan eveneens aandacht besteed aan vervangende produkten.
Auteur | | Kwee Siok Lan |
Taal | | Nederlands |
Type | | Onbekende bindwijze |
Categorie | | Kookboeken |