Weg van chocolade

Weg van chocolade

Dit is een boek over een obsessie, over begeerten en zoete uitspanningen. Het gaat ook over overdonderend overdadige, zinsvervoerend zalige, bovenmatig bezielende chocoladetoetjes, onvermoede geneugten en het uitkomen van dromen. De verleidelijke taarten, elegante ijscreaties, schitterende sauzen, onweerstaanbare truffels, goddelijke wafels en op de tong smeltende chocolade brownies komen allemaal uit de keuken van Marcel Desaulniers, een waarlijk geïnspireerde chef-kok. Het Trellis-restaurant in het Amerikaanse Williamsburg is de geboorteplaats van Marcel Desaulniers' uitzonderlijke en creatieve keuken. Een van de geneugten van dit restaurant zijn de buitengewone nagerechten: Chocolade schimmenspel, Wit-en-Puur chocoladetaart en Fatale chocolade - om er maar enkele te noemen. De recepten voor deze en vele andere verlokkingen worden nu onthuld, compleet met stap-voor-stap aanwijzingen, waardoor succes verzekerd is. Met de waardevolle adviezen van de auteur kan elke kookliefhebber nu ze

Auteur | Marcel Desaulniers
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789020917857
Boekomslag voor ISBN: 9789020922158
Boekomslag voor ISBN: 9789020944372
Boekomslag voor ISBN: 9789044737950
Boekomslag voor ISBN: 9789064070297
Boekomslag voor ISBN: 9789021017495


Boekn ©