Vissen schelpen en schaaldieren

Vissen schelpen en schaaldieren

De produkten van de zee staan volop in de publieke belangstelling en tegenwoordig ontkent niemand meer dat vis gezond is. In dit boek geeft de Parijse meesterkok Jean-Claude Goumard de geheimen van de fijne viskeuken prijs. Hij vertelt het verhaal van de mul, de zalm, de tapijtschelp, het scheermes, de langoest, de krab, de Jakobsschelp en vele andere. Daarna laat hij ze stuk voor stuk een hoofdrol spelen in een unieke verzameling verrukkelijke recepten van het beroemde sterrenrestaurant Goumard-Prunier, een etablissement met een luisterrijke geschiedenis van meer dan honderd jaar. De schitterende foto's bij de inleidende hoofdstukken en de recepten werden gemaakt door Hervé Amiard.

Auteur | J.-C. Goumard
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789027469533
Boekomslag voor ISBN: 9789021325255
Boekomslag voor ISBN: 9789022982501
Boekomslag voor ISBN: 9789024606030


Boekn ©