Het Gouden Tapas Boek

Het Gouden Tapas Boek

Luxe tapasrecepten in een prachtig boek met schitterende kleurenfoto’s. Begin uw volgende feestje eens met een paar heerlijke hapjes uit eigen keuken. Ook dit boek is samengesteld door chef-kok Hans den Engelsen, van restaurant ’t Raedthuys te Duiven, en brengt u op fantastische ideeën met recepten die al uw gasten in verrukking
zullen brengen.

U vindt onder andere recepten als verse zalm met kappertjes en peterselie, tomatenbrood met sjalotjes en gegrilde aubergines in knoflookolie.
Dankzij de duidelijke aanwijzingen zult u van uw volgende party iets fantastisch – en smakelijks – maken.

Auteur | Den H. engelsen
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789022334034
Boekomslag voor ISBN: 9789490561093
Boekomslag voor ISBN: 9789048304424
Boekomslag voor ISBN: 9789036615631
Boekomslag voor ISBN: 9789463339681
Boekomslag voor ISBN: 9789490561079


Boekn ©